Новини 

Финансова подкрепа от Фондацията

Управителният съвет на фондацията би желал да обяви, че през 2018 година при работата с ръководството на училището и с настоящите ученици беше гласувана финансова подкрепа за  участието на две изявени ученички на международни форуми. Това са Михаела Щрегарска и Десислава Бешкова.

Благодарствено писмо на Михаела Щрегарска

Уважаеми членове на Фонадция ”За Ловешката езикова”!

Казвам се Михаела Щрегарска и съм ученичка в 11 клас в ПЕГ “Екзарх Йосиф I ”. Бях поканена да представлявам България като делегат в Европейския парламент между 16-23 февруари във Франция.

Седмицата мина изключително бързо, но за това време успях да се разходя из Париж, разглеждайки почти всички забележителности там, да се подготвим с други делегати от други европейски страни и да представим нашите речи по предварително избрани теми от нас в Европейския Парламент в Страсбург.

Изключително съм благодарна на Фондацията “За Ловешката Езикова”, че ме подкрепиха и отпуснаха сумата от 262 евро, с която успях да представя не само моето училище, но и България на международни ниво!

Михаела Щрегарска

 

Благодарствено писмо на Десислава Бешкова

Казвам се Десислава Бешкова и за мен беше чест да представя България в 22-то издание на Световната олипмиада по изкуствата (Wcopa) 2018г. в Холивуд. От там се завърнах със сребърен и бронзов медал , спечелени в две от категориите , в които се състезавах. Конкуренцията беше огромна , имаше участници от над 60 държави , но въпреки това успях да се преборя.

Аз и моето семейство искрено благодарим на Фондация „За Ловешката езикова гимнязия‘‘, която ми помогна по пътя към успеха. Без тази финансова подкрепа заминаването ми трудно щеше да се осъществи. Семейството на езикова е нещо много ценно за всеки един от нас. Радвам се, че съществуват такива фондации, които подкрепят талантливи хора като мен! Благодаря!

Десислава Бешкова

УС на Фондацията благодаря на всички наши съученици, които по време на кампанията във връзка с празника подкрепиха с различни по размер суми дейността ни и най – вече на випуск 1991 година, които дариха най – много средства.

Още новини