Новини 

Фондация “За Ловешката Езикова” с нова кампания – “Предай нататък: дари шанс на тези след теб”

Управителният съвет на Фондация За Ловешката езикова излиза с предложение и молба до всички бивши ученици на гимназията, които биха желали и имат възможност да предоставят или да съдействат за предоставянето на места за летни стажове и практики в рамките на лятната ученическа ваканция на деца – настоящи ученици на училището.

Практическото прилагане и упражняване на знанията по езиците и наученото в училище са от ключово значение за бъдещата реализация и израстването на учащите се. Инициативата цели стартиране на патронаж на бившите ученици и подпомагане на обучението на настоящите такива , което от друга страна да засили връзката между поколенията и випуските , както и да създаде приемственост между тях.

Поради това молим всички, които биха могли да се включат по удобен и удачен за тях начин да изпращат на мейла и контактите на управителния съвет на фондацията своите координати и предложения, за да бъдат предоставени на ученическия съвет , който ще запознае учениците с възможностите за учене чрез работа и припечелване на джобни през лятаната ваканция.

Още новини